Peltse Proeverijen Puzzeltocht

Gemiddeld
3 - 6
Spelers
300
Minuten

Puzzelen, proeven en plezier in Pelt!

In samenwerking met De Studio en lokale, ambachtelijke vakkenners hebben wij een nieuw, uniek puzzelconcept uitgedacht voor jullie. Geniet van lekkere, lokale lekkernijen terwijl je samen met vrienden of collega's plezier beleeft aan uitdagende puzzels.

De puzzelzoektocht start in De Studio, hier word je verwelkomd met een lekker drankje en ga je samen met je team aan de slag met de eerste puzzels. Ga daarna op pad met je team in Pelt, verspreid over verschillende, mooie plekken staan uitdagende puzzels te wachten op jullie. Met de oplossingen van de puzzels kunnen jullie alle lekkernijen vrijwaren, die voor jullie zullen klaar staan in De Studio. Zo sluit je de activiteit gezellig af met je vrienden of collega's met lekkere hapjes en drankjes. De hele activiteit zal zo'n vier à vijf uur duren. Bepaalde puzzels staan op mooie locaties in Pelt, vergeet dus zeker geen warme jas en gepast schoeisel te voorzien.

Een deelname aan de Peltse Proeverijen Puzzeltocht kost €50 per speler. Wat zit inbegrepen in de prijs:

  • welkomstdrankje in De Studio;
  • twee lokale biertjes van microbrouwerij Mølder & Coöp (of andere drankjes naar keuze);
  • Hobosbrood van bakkerij Carré;
  • Hobosworst van Slagerij Huysmans;
  • kaasje met gewassen korst van Studio Bruin (bier) van kaasmakerij Catharinadal;
  • praline gemaakt met Studio Bruin (bier) van Wele's Chocolade;
  • leuke, uitdagende puzzels voor een halve dag plezier en gezelligheid.

Opgelet, heb je afgelopen zomer deelgenomen aan Insane Game (ons outdoor escapespel van 2021), dan ga je veel puzzels herkennen en snel kunnen oplossen. We hebben een aantal uit het Insane Game hergebruikt en in een nieuw jasje gestoken voor de Peltse Proeverijen Puzzeltocht.

Nu Boeken!